Kiezen tussen desinfecterende en voorverzadigde doekjes

billendoekjes

Als we onszelf opruimen nadat we in een restaurant of hotel zijn geweest en dan beseffen dat er voedsel of vloeistof op onze kleding is gemorst, gebruiken we papieren handdoeken om de rommel op te ruimen en ervoor te zorgen dat alles bedekt is. Maar wist u dat papieren handdoeken vol kunnen zitten met bacteriën en andere schadelijke elementen? We weten ook dat baby billendoekjes gemaakt zijn van natuurlijke materialen, maar ze doen ook niet veel om op te ruimen.

Ik raad aan om doekjes van natuurlijke materialen te gebruiken, zodat je weet dat je niets toevoegt aan de huid van je kind.

Coterie Babydoekjes Zijn biologisch afbreekbaar, plantaardig en de beste babydoekjes waarnaar u op zoek was. Deze doekjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen die veilig zijn voor u en uw gezin om te gebruiken in een openbare ruimte zoals een dokterspraktijk of een openbare cleanroom. Het absorberende polymeer zorgt ervoor dat de vloeistof niet door je kleding in je systeem sijpelt.

Je schudt simpelweg de natte doekjes eraf en je bent klaar om te reinigen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, drogen snel en laten geen residu achter op het oppervlak.

Dit is een van de gemakkelijkste absorberende producten die u op de markt zult vinden.

Wegwerp microvezeldoekjes Deze zijn geweldig omdat ze wegwerpbaar zijn en ze daadwerkelijk de ziektekiemen verwijderen die op je handen zitten. Wat veel mensen niet weten, is dat er ziektekiemen op uw handen leven. Ze verzamelen zich op je handen en in je mond en zelfs onder je nagels. Wanneer u microvezeldoekjes gebruikt, gaat u meteen aan de slag met het verwijderen van alle ziektekiemen die zich op uw huid hebben verzameld. Dit bespaart veel tijd en u hoeft zich geen zorgen te maken over het aanraken van de oppervlaktedoekjes.

Desinfecterende doekjes Dit zijn geweldige desinfecterende doekjes. Als je er geen gebruikt, vergroot je de kans dat je de schadelijke bacteriën, schimmels, virussen en andere ziektekiemen laat opstapelen. Door desinfecterende doekjes te gebruiken, neemt u de mogelijkheid weg dat schadelijke bacteriën op uw oppervlakken terechtkomen en een uitbraak veroorzaken. Door de oppervlakken die u aanraakt te desinfecteren, hoeft u geen handen te wassen. Als je je handen wast, vergroot je het probleem eigenlijk.

Poederdoekjes zijn een zeer efficiënte optie om uw oppervlakken te desinfecteren. Hoewel vloeibare doekjes er langer over doen om de oplossing te absorberen, hebben ze het voordeel dat ze erg gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien kunt u de vloeistof rechtstreeks op het te desinfecteren oppervlak gieten. Hoewel er enkele vloeibare doekjes zijn die ervoor zorgen dat de vloeistof door het oppervlak wordt opgenomen, zijn ze vaak erg plakkerig en kunnen ze strepen achterlaten.

Voorverzadigde doekjes Deze doekjes lijken erg op de desinfecterende doekjes, maar ze hebben een onverzadigde laag op het oppervlak. Het vocht in de lucht zit opgesloten in deze laag. Hierdoor kan het water of de vloeistof veel gemakkelijker aan het oppervlak hechten. Hierdoor zijn de doekjes veel effectiever dan andere vormen van ontsmettingsmiddelen. Deze doekjes worden vaak direct op het oppervlak gelegd voordat ze worden gebruikt. Veel mensen geven er de voorkeur aan dit soort doekjes te gebruiken boven andere soorten doekjes vanwege de toegevoegde werkzaamheid en het gebruiksgemak.

Klik hier voor meer informatie: https://vrijnatuurlijk.nl/

Als we onszelf opruimen nadat we in een restaurant of hotel zijn geweest en dan beseffen dat er voedsel of vloeistof op onze kleding is gemorst, gebruiken we papieren handdoeken om de rommel op te ruimen en ervoor te zorgen dat alles bedekt is. Maar wist u dat papieren handdoeken vol kunnen zitten met bacteriën…