Hoe u uw beste Bullet Journal kunt aanpassen

bullet journal

Wat is het beste bullet journal? Dit is een beladen vraag. Er zijn zoveel soorten en keuzes van bullet-journals. Ze zijn er in verschillende papiersoorten, papiersoorten, verschillende soorten ontwerpen en vele andere variabelen. Dus hoe selecteer je het perfecte bullet journal voor jezelf?

Om te beginnen, om de beste opties voor bullet journaling te bepalen, moet u uzelf enkele basisvragen stellen: Wat zijn mijn persoonlijke voorkeuren? Waar wil ik het voor gebruiken? Voor wat voor soort dingen ga ik het dagboek gebruiken? Om u te helpen uw persoonlijke voorkeuren voor bullet journals en meer te achterhalen, moet u goed bespreken welke soorten bullet journals volgens ons het beste zijn.

Als u bijvoorbeeld graag lijsten bijhoudt, bent u waarschijnlijk het beste af met een soort elektronisch opslagapparaat zoals een iPad of iPhone. Dit maakt het gemakkelijk om lijsten overal mee naartoe te nemen. Als je graag schrijft en levensgebeurtenissen wilt documenteren, dan is een laptop misschien beter voor jou. Wat u persoonlijk ook denkt dat het beste voor u is, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de beste bullet-journals die beschikbaar zijn, want er zijn er natuurlijk heel veel.

U moet ook nadenken over welk type bullet journaling-methode het beste is voor uw situatie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, digitale en gedrukte formaten.

Het digitale formaat is het beste als je direct aan de slag kunt en een eenvoudig systeem hebt opgezet. De afdrukbare soort kan op elk moment worden ingesteld en is ingewikkelder, maar stelt u ook in staat om er meer hands-on mee te zijn. Met de beste bullet journaling-systemen kunt u alles aanpassen, van de kleuren tot de achtergronden.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is of u gewoon papier of gelinieerd papier in uw dagboek gebruikt. De meeste mensen geven de voorkeur aan gelinieerd papier omdat het gemakkelijker is om aantekeningen op te maken, maar gewoon papier kan ook werken. Als u zich zorgen maakt dat u uw notities uit het oog verliest of iets heel kleurrijks wilt, dan worden de beste bullet journaling-systemen geleverd met gekleurde pagina’s, zodat u alles in kleur kunt coderen en gemakkelijk de specifieke informatie kunt vinden die u zoekt.

Enkele andere manieren om uw beste bullet-dagboek aan te passen, zijn zaken als elastiekjes, een notitieboekhouder met elastiekjes en een decoratieve lintbladwijzer. De rubberen notitieboekhouder is geweldig als je een plek wilt hebben om je opsommingstekens te plaatsen terwijl je je dagboek typt. De lintbladwijzer is een andere geweldige functie en heeft twee doelen: ten eerste houdt het de pagina’s bij elkaar en op hun plaats, maar het voegt ook kleur en stijl toe aan je pagina. Dit zijn slechts enkele ideeën voor het aanpassen van uw bullet journal, dus neem even de tijd en bekijk alle verschillende aanpassingsopties die u heeft voordat u er een aanschaft.

Meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl

Wat is het beste bullet journal? Dit is een beladen vraag. Er zijn zoveel soorten en keuzes van bullet-journals. Ze zijn er in verschillende papiersoorten, papiersoorten, verschillende soorten ontwerpen en vele andere variabelen. Dus hoe selecteer je het perfecte bullet journal voor jezelf? Om te beginnen, om de beste opties voor bullet journaling te bepalen,…