De nieuwe Ford F150

Er is geen ontkenning van het feit dat de Ford F150 een speciale plaats in het hart van automobielliefhebbers bevat. Het voertuig is een symbool van het succes van Ford in de auto-productie en betekent ook veel voor degenen die het kopen. Om zo’n reden is het belangrijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het FORD F150 kopen om dit hoofdartikel te lezen over het kopen van een Ford F150. We zullen de verschillende modellen in de truck onderzoeken en zien wat iedereen uniek maakt.

De Ford F150 heeft twee soorten lichaamsstijlen: de Ecoboost en het Super Cobalt. Dit zijn de oudere modellen in de serie en hebben verschillende suspensies en stuurcomponenten. Ecoboost is het oudere modeljaar en heeft een lage bodemvrijheid met grotere banden, terwijl het Super Cobalt de front-end-speling heeft verricht en is uitgerust met stijvere suspensies. Wat de technische specificaties betreft, kunt u kiezen uit de Ecotec HSE (High Performance) of de Fiesta St (Friends of the St). De FIESTA ST heeft de benzineversie van de Ecoboost terwijl de HSE alleen beschikbaar is op dieselmodellen.

Zoals eerder vermeld, wordt de FORD F150 ook op de markt gebracht onder de naam FORD F150-converteerbaar. Dit is een speciale editie-truck die voor- en achterspoilers heeft, evenals gemodificeerde bumpers om de aerodynamische efficiëntie te vergroten. Ford heeft dit model in de divisie Mustang genomen waar het de Ford Mustang-converteerbare markeert. Als u geld wilt besparen op brandstof, maar nog steeds de FORD F150S mooie aantrekkingskracht hebt, is de ECOBOOST misschien een betere optie.

Aan de andere kant, als je een Ford F150 hebt die een geheel nieuw rooster, body-set of alle nieuwe motor nodig heeft, verkoopt het bedrijf alles onder de naam Ford Performance-onderdelen. Deze categorie omvat alle nieuwe badges, uitlaten en meer. Wat deze categorie maakt van allemaal nieuw is het feit dat ze verkopen voor een lagere prijs. Ford Performance-onderdelen worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en bevatten alle functies van alle nieuwe vrachtwagens. Als u voor dit model kiest, moet u kiezen welk deel u nodig hebt voordat u bestelt.

Als u denkt aan het vervangen van uw bestaande FORD F150 met een nieuwer modeljaar zoals de Ford Fiesta St, is EcoBoost misschien een betere keuze. Deze vrachtwagens worden aangedreven door de VTECH-gas-aangedreven EcoBoost-motor van het Ford Motor Company. De Ford Fiesta St wordt aangedreven door Fords Small Block EcoBoost VTEC-engine, een afgestemde versie van de Ford-trucks van nature afgezogen VTEC-motor. Dit is de reden waarom het een groot brandstofverbruik biedt, dankzij Fords High Compression Five-Valle Motor. De Ford Fiesta STS vijfklep EcoBoost-motor produceert 31 pk op de snelweg snelheid en het krijgt ook een verbeterd brandstofverbruik van de automatische transmissie van Fords Six-speed.

Ecoboost heeft de mogelijkheid om Fords Ecotec tweetraps brandstofcelsysteem voort te zetten via een reeks veranderingen en verbeteringen. Ten eerste zijn de Ford Fiesta St en EcoBoost V-Tech-motoren beiden om FUND’s nieuw ontwikkelde ECOBOOST V6-motorfamilie van derden te gebruiken. De FORD FIESTA ST EN ECOBOOST V-TECH-motoren gebruiken verschillende injectoren en brandstofcellen en ze zijn specifiek ontworpen om op een krachtige manier samen te werken. Wanneer deze voertuigen samenkomen, produceren ze een verbazingwekkend efficiënte combinatie van macht, duurzaamheid en economie. U krijgt FUTS-kwaliteit, prestaties en waarde voor uw FORD F150.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/

Er is geen ontkenning van het feit dat de Ford F150 een speciale plaats in het hart van automobielliefhebbers bevat. Het voertuig is een symbool van het succes van Ford in de auto-productie en betekent ook veel voor degenen die het kopen. Om zo’n reden is het belangrijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het…